Hatay Spora Doyacak !

  • Yazdır

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun’ projesi kapsamında 2 spor tırı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın katıldığı bir törenle illere uğurlandı. Adları Doğu ve Batı Tırı olan spor tırları, 2 aylık sürede 42 ili dolaşarak, illerde bulunan gençlerin spora ulaşması ve spor bilincinin oluşması için çalışacak.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun’ projesi kapsamında, Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından yönlendirilecek olan 2 spor tırı görevine başladı. Tırlardan bir tanesi 20.03.2013 Çarşamba günü Hatay’da!

 

Etkinlik 20.03.2013 Çarşamba günü İskenderun ilçemizde sahilde Atatürk Anıtı önünde; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah TAŞKIN,  Hatay ASKF Başkanı Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Spor Müdürleri, Sporcular ve sporseverlerin katılımıyla saat 10.00’da başlatılacaktır. Kulüplerimizin ve okullarımızın futbol ve basketbol dallarında yıldız ve genç olmak üzere iki kategoride onar sporcu ile etkinliğe katılımlarını bekliyoruz.