Amatör Spor Haftası Kapanış ve Ödül Töreni

          13-18 Ekim arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapanış ve ödül töreni 17.10.2015, Cumartesi günü Hatay Spor Salonu’nda yapılmıştır. Törene Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Cemil ŞENSÖZ, Hatay ASKF Başkanı Mehmet ÖZTÜRK, Ana Sponsorumuz Beyza Piliç’in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Necmettin ÇALIŞKAN, protokol üyeleri ile kulüp yetkilileri ve sporcular katılmıştır.

           Törenin açılış konuşması Hatay ASKF Başkanı Sayın Mehmet ÖZTÜRK tarafından yapılmıştır. Ankara’da meydana gelen hain saldırı nedeniyle etkinliklerin sade bir şekilde gerçekleştirildiğini üzülerek belirten ÖZTÜRK, saldırıda yaşamını kaybedenlere rahmet dilerken, yaralılara da acil şifalar temennisinde bulundu. ASKF Başkanı konuşmasının sonunda, törene katılan Yılın En’leri ile derece yapan kulüp ve sporcularımız ile faaliyetlerde emeği geçen personele teşekkür etti.

           Takiben kürsüye davet edilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın M. Cemil ŞENSÖZ Ankara’daki saldırıda yaşamını yitirenlere rahmet diledikten sonra etkinliklere dahil olan kulüp ve sporcuları kutlayıp hafta boyu faaliyetlerde emeği geçenlere teşekkürlerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

         Konuşmaların ardından ödül törenine geçilerek “Yılın En’leri” ile “Dereceye Giren Kulüp ve Sporculara” ödülleri(Plaket/Kupa/Madalya) takdim edildi.