HATAY ASKF 21 YAŞINDA!

FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 24 Temmuz Salı günü saat 10.30'da yirmi birinci kuruluş yıl dönümü ile yirminci başkanlar kurulunu Hatay Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odasında kulüplerin başkan ve yöneticileri ile protokol mensuplarının katılımıyla gerçekleştirmiştir.

 

Başkan Mehmet ÖZTÜRK'ün açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda ASKF'nin yirmi bir yılını kulüplerimizin başkan ve yöneticilerinin destekleriyle başarılı bir şekilde geçirdiği vurgulandı. Başkan Mehmet ÖZTÜRK, katılımlarından dolayı başta protokol üyelerine, kulüp yetkililerine ve basın mensuplarına teşekkür ederek katılımcıları saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'na davet etti.

 

 

 

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nı takiben Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali TEMİZ Fair-Play konulu sunumu gerçekleşleştirmiştir.

 

 

 

 

Takiben, Futbol İl Temsilcisi Seçimlerine geçildi. Tek aday olan Mustafa YURTTAGÜL, yeniden Futbol İl Temsilciliği'ne getirildi. Aynı zamanda Futbol İl Tertip Kurulu üyelerinin seçimine de yer verildi.

 

 

 

Toplantı sonrasında amatör spora katkı sağlayan ilçe ve belde Belediye Başkanları'na bu katkılarının anısına birer plaket ile teşekkür edildi.

 

 

 

Dilek ve temennilerin alınmasını takiben toplantı sonlandırıldı.

 

 

 

 

 

 

 

2012-2013 spor sezonunun bütün kulüplerimize ve spor camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.